Lahjakortit

Tilaa Hieronta Solmun sarjahierontakortit tai hierontalahjakortit kätevästi netistä. Kun olet lähettänyt tilauksen saat sähköpostiisi laskun, jonka maksamalla saat palvelut käyttöön. Varaukset hoitoihin teet kätevästi nettiajanvarauksen kautta. Jos haluat että hierontasarjakortti tai hierontalahjakortti lähetetään postilla, muista merkitä se tilaukseen kohtaan “Haluan lahjakortin/hierontasarjakortin postilla”. Muuten saat hierontasarjakortin mukaasi ensimmäisellä hierontakerralla. Hierontalahjakortti lähetetään joka tapauksessa sähköpostin liitteenä ja on heti käytettävissä kun se on maksettu pankkiin. Voit tulostaa lahjakortin tai merkitä lahjakortissa olevan tunnistenumeron ja lahjakortin arvon omaan korttiisi. Muista kertoa siinä tapauksessa lahjansaajalle että lahjakortti on Hieronta Solmuun. Tee tilaus sivun lopussa olevalla tilauslomakkeella.

HIERONTASARJAKORTTI

Tilaamalla hierontasarjakortin saat vakioasiakkaan alennusedun. Viiden tunnin hierontasarjakortilla etu on -5% normaalihinnasta. Voit käyttää hierontasarjalipussa olevaa hieronta-aikaa sen pituisina hoitoina kuin itse haluat. Hierontasarjakortti on voimassa 6 kuukautta ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

Hierontasarjakortti

Hierontasarjakortti

HIERONTALAHJAKORTTI

Oletko kyllästynyt antamaan aineellisia lahjoja ja haluaisit tuottaa lahjansaajalle hyvää oloa ja vetreyttä kehoon. Se onnistuu antamalla lahjaksi Hieronta Solmun lahjakortin. Valittavana on 35€ (45 min hieronta), 44€ (60 min hieronta), 46€ (30 min hieronta+30 min kuumakivihieronta), 62€ (90 min hieronta), 80€ (120 min hieronta) 100€ ja 150€ lahjakortit. Lahjakortti on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä lähtien.

Hierontalahjakortilla  hierontaa asiakkaan tarpeen mukaan Hieronta Solmusta.

Hierontalahjakortilla hierontaa asiakkaan tarpeen mukaan Hieronta Solmusta.

TILAUSLOMAKE


Hierontasarja 5 tuntia 209€ (alennus-5%)Lahjakortti 35€Lahjakortti 44€Lahjakortti 46€Lahjakortti 62€Lahjakortti 80€Lahjakortti 100€Lahjakortti 150€

Haluan lahjakortin/hierontasarjakortin postin kautta.